„Fie să renască numai cel ce har/ Are de-a renaște curățit prin jar!”

Kera Calița anunță pe toți cei care au fost în ospeție la Jariștea, că Locanta nu renunță să bucure lumea cu bucatele sale meșteșugite! Se reia serviciul de livrare la domiciliu, apar feluri noi de mâncare și se oferă porții sățioase și gustoase la prețuri de bun simț!

Jariștea vine la voi acasă!

Comenzile se iau de Luni până Sâmbătă, în intervalul orar 10.00-18.00, la numerele de telefon:
0721 961 936 / 0775 609 233 /0770 948 868

Orice comandă se preia telefonic cu 90 minute înainte, împreună cu complimentele Kerei Calița. Curierul este inclus în preț, pentru o comandă minimă de una sută lei!

Cine vine personal să ridice comanda la locanta Jariștea primește o plăcintă de mere din partea Kerei Calița! Pâineturile trebuincioase sunt oferite cu drag din partea Casei!

Sănătate și spor în toate, de la KERA CALIȚA!

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro