Andra este una dintre cele mai decente vedete din România și în același timp cele mai populare. Pozele pe care le postează pe rețelele de socializare sunt în general fără filtre și fără ținute indecente.

De curând, Andra a postat o fotografie în care apare îmbrăcată elegant, dar cu un decolteu generos. Poza a stârnit rapid peste 75K de reacții, semn că fanii au apreciat alegerea Andrei.

Cântăreața a primit mii de comentarii cu complimente pentru felul în care arată, mai ales că este naturală.

Alături de poza, Andra a scris: ,,Când ai nevoie de încredere în tine, privește în ochi un om care te iubește! 🤗"

124568132 4103580466322170 8547528400721259343 o

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro