Beizadele au fost, beizadele mai sunt încă!... Cu două veacuri în urmă, beizadeaua lui Vodă Caragea, fratele Domniței Ralu, își încheia nopțile de zaiafet hibernal cu câte o plimbare pe Dâmbovița înghețată cu a lui sanie în forma carului lui Apollo, trasă însă de șase cerbi.

Cu doar câțiva ani mai înainte, aflat într-o misiune diplomatică la Versailles, și despre Constantin Dudescu se spune că l-ar fi plimbat cu sania pe Napoleon pe un făgaș nu de nea, ci de zahăr tos.

Astăzi, Victoraș Micula - da, el, cel care s-a dus cu elicopterul în pelerinaj la mormântul lui Arsenie Boca - tocmai ce și-a spălat roțile de la limuzină cu șampanie. În fapt, cu două feluri de șampanie, ca să vadă care face „jențile” mai frumoase. Evident, apoi, a pus filmulețul pe Tik Tok.

Așteptăm cu înfrigurare clipa în care se va filma făcându-și ghetele cu icre negre tescuite ca pe vremuri la băcănia lui Dragomir Niculescu sau vopsindu-și părul cu șofran (...deși nu cred că s-ar putea coborâi să-l imite pe amărâtul ăla de Berlusconi!).

La vremuri noi, firește, beizadele noi!

Dan-Silviu Boerescu

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro