Grupul de Comunicare Strategică a comunicat cifrele în privința situației pandemiei de Coronavirus pentru Miercuri 11 noiembrie. Iată situația înregistrată în ultimele 24 de ore. 

Astăzi, Miercuri 11 noiembrie, se înregistrează 1092 pacienți la ATI!

9.799 cazuri noi din 38.863 teste efectuate în ultimele 24 de ore. Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 2.074 de persoane au fost reconfirmate pozitiv.

946 de persoane au fost confirmate pozitiv în București.

1092 persoane internate la ATI. 

203 noi decese în ultimele 24 de ore.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro