Mario, fiul lui Adi Mutu și al Alexandrei Dinu s-a mutat în România, alături de mama lui, iar viața din București îi priește tânărului în vârstă de 18 ani.

Băiatul îi calcă pe urme tatălui său și a început deja să frângă inimi printre domnișoare. Mario Mutu își petrece majoritatea timpului în oraș, la restaurante de lux din zona de nord.

Mutarea a avut loc deoarece Alexandra Dinu a decis să accepte oferta venită din partea unei televiziuni din România și s-a mutat înapoi în București. Ea face parte în acest sezon din juriul Românii au Talent, la Pro TV.

Coperta eIntegral leonardo

Mario Mutu s a mutat in Romania si e de nerecunoscut 2 1

Mario Mutu s a mutat in Romania si e de nerecunoscut 5

Mario Mutu s a mutat in Romania si e de nerecunoscut 7

Mario Mutu s a mutat in Romania si e de nerecunoscut 2

1006133 167816656725620 406670867 n

sursa Pro Sport

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro