Actorul Ion Haiduc, cel care joacă rolul tatălui lui Vlad, personajul principal din serialul cu același nume de la Pro Tv, şi iubita sa, Alexandra Aga, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de pste 9 ani. Actor al Teatrului Notarra, cu o carieră de 45 de ani în teatru şi film are aproape 70 de ani, dar demonstrează o dată în plus că niciodată nu este prea târziu să îţi găseşti marea iubire.

Cei doi se înțeleg de minune în ciuda diferenței de vârstă substanțiale dintre ei, de 43 de ani.

„Eu eram studentă la facultate și mă rugam de mulți actori să mă lase să asist la repetiții, dar toți mă refuzau. Eu fiind încă mică sau crudă cum se spune în teatru, nu știam că actorii au un anume ritual în momentul in care se pregatesc pentru un spectacol și nu le place să se bage cineva peste ei. Haiduc m-a chemat la repetițiile lui și, inițial, mi-a dat un test, o carte foarte dificilă de citit. Când ne-am întâlnit la cafea și a văzut că eu chiar m-am apucat să citesc și să fac treabă, a început să se deschidă față de mine. Apoi am început să ne cunoaștem mai bine, să vedem filme, să le comentăm, să lucrăm împreună și… așa a început”, a spus Alexandra Aga.

„Eu am luat-o tare din prima! Dar am văzut apoi ca este un mic geniu. A și intrat fără meditații, fără nimic, la trei facultăți de teatru! Ce pot eu să spun despre această femeie este că mi-a ordonat viața într-un fel în care nu a mai făcut-o nicio parteneră de viață de pâna acum”, a spus Ion Haiduc.

”Întâlnirea noastră este, poate, una din poveştile frumoase care le ştiu eu. Are o notă foarte serioasă, în ciuda diferenţei dintre noi doi. Alexandra era studentă în anul II, abia îl începuse şi era la Mircea Rusu studentă, la UNATC. A vrut să vadă o repetiţie la Teatrul Naţional. S-a dus la Stănciulescu, la regizor, dar actriţa principală a zis că nu dă drumul la nici un fel de student, că la repetiţii actorul e cam în fundul gol. Ceea ce e adevărat. Lumea îşi face o altă impresie. Alexandra a fost desumflată rău. Şi mi-a scris pe Facebook dacă poate să vină la o repetiţie. Eu i-am răspuns că o accept, i-am dat numărul de telefon”, spune Ion Haiduc, conform Click.ro

ion haiduc

Iubita sa, Alexandra Aga a declarat:

”Vreau un bărbat care să nu îmi aducă un cadou de ziua mea, ci să îmi facă o brățară dintr-o frunză, care să îmi rupă o floare în locul unui buchet de 8 martie, un bărbat care să îmi mângâie fața, care să mă gâdile, să mă ciupească, să îmi pună piedică pe stradă, să mă împingă, să mă fugărească.Vreau un bărbat care să meargă cu mine în parc să joace șotron sau să mă țină de mână plimbându-mă pe gard, să îmi ciufulească părul proaspăt aranjat, să mă muște, să nu fugă repede la mașină dacă începe să plouă ca să nu îi strice părul sau că îi udă ceasul cel scump și hainele de la nu știu ce firmă.

Vreau un bărbat care să se uite în ochii mei fără să îmi spună nimic și să văd și să înțeleg ce dorește, care să mă țină în brațe, al cărui zâmbet să mă lase fără răsuflare. Un bărbat care să aibă inițiativă și să mă ghideze când am nevoie.Vreau un bărbat care să nu mă judece după aparențe sau pentru trecut, să mă oprească în mijlocul drumului doar ca să mă sărute, să cânte și să mă invite la dans oricât de lemnuroasă aș fi, să îmi dea telefon când sunt lângă el pentru a-mi spune că îi este dor de mine.Vreau un bărbat copilăros, alintat și pupăcios care să vrea să pornim mașina și să mergem fără să știm unde anume, să luăm troleul, tramvaiul să nu știm unde ajungem, să nu îi fie frică să se rătăcească."

haiduc si sotie

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro