Emisiunea Ferma se difuzează încă la PRO Tv, iar publicul urmărește competiția cu sufletul la gură, însă filmările au fost încheiate. Concurenții au fost împărțiți în Orășeni, Săteni și Bandiți. Pe parcursul competiției au avut parte de multe surprize, prin care și aducerea unor concurenți surpriză în Fermă.

Iată însă că deznodământul emisiunii Ferma este la fel de surprinzător, pentru că tocmai unul dintre acești concurenți care s-au alăturat pe parcurs grupurilor din casă a câștigat Marele Premiu în valoare de 50.000 euro.

Cancan dezvăluie că Marele Câștigător Ferma este Augustin Viziru! Acesta a fost introdus în Fermă de organizatori, dar nu este la prima participare. În 2015 a ratat finala în urma unei accidentări serioase. Atunci și-a tăiat din greșeală 4 tendoane cu toporul, ajungând la spital pentru o operație de urgență.

11145131 10204644349376348 8547409170550794628 n

3 augustin viziru ferma vedetelor

Echipa satenilor

echipa orasenilor

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro