Viviana Sposub și George Burcea pretind că s-au îndrăgostit la Ferma și nu se sfiesc să-și arate dragostea la televizor, chiar dacă emisiunea este urmărită probabil de Andreea Bălan și chiar de fetița cea mare a lui Burcea.

Mai mult decât atât, Burcea nu ascunde față de Viviana dorința de a îi face în ciudă Andreei Bălan și vorbește liber despre cum crede că reacționează fosta soție când vede imaginile în care cei doi se sărută, însă Viviana nu pare deranjată de acest lucru ci participă activ la ceea ce George Burcea încearcă să facă, pretinzând că între ei este vorba de o dragoste sinceră.

Cei doi se îmbrățișează și se sărută intenționat în fața Andreei Antonescu în speranța că ea îi va povesti Andreei Bălan ceea ce a văzut la Fermă. Mai mult decât atât, Burcea și Viviana s-au retras pentru o seară romantică pe ponton, dar subiectul discuției a fost... Andreea Bălan.

Nu doar aceste detalii determină publicul să se întrebe ce o fi în mintea Vivianei Sposub, ci și clipul promo difuzat de Pro Tv la finalul ultimei emisiuni Ferma. Din clip reiese ca Viviana Sposub se sărută foarte pasional, de data aceasta cu... Anna Lesko!

Scena desprinsă din filmele pentru adulți pare că se petrece sub privirile băieților, concurenții aflându-se în piscina improvizată în curte, în costume de baie. Mai mulți fani au comentat pe forumurile dedicate că este vorba de un caracter ușuratic al vedetei TV.

Imaginile vor fi difuzateviviana sposub anna lesko sarut ferma crop 1602582291 în noile emisiuni Ferma.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro