Cornel Ilie de la Vunk, a fost intens suspectat de o relație cu solista Lidia Buble, care are statutul de femeie singură după ce a încheiat relația cu prezentatorul Răzvan Simion de la ,,Neața cu Răzvan și Dani".

Cornel Ilie și Lidia Buble tocmai au lansat o melodie împreună și au fost suprinși în ipostaze apropiate, dar până acum au negat că ar exista mai mult între ei decât o frumoasă prietenie.

Cornel Ilie a anunțat însă de curând că a divorțat de soția sa Eliza, cu care are doi copii. Cei doi erau căsătoriți de 5 ani.

„De-a lungul timpului, oamenii au făcut ca termenul “divorț” să capete un aer distructiv, fatalist, așa că o să formulez altfel: eu și cu Eliza nu mai suntem un cuplu. Am învățat foarte multe împreună unul de la altul, am învățat și mai multe despre noi înșine și, mai ales, despre viață. Am devenit mai puternici și mai curajoși, unul prin celălalt. Vom continua să ne creștem copiii cu aceeași dragoste și grijă, arătându-le toate frumusețile vieții, bunătatea față de ceilalți și învățându-i curajul de a face alegerile importante, la timpul lor. Ne vom ajuta mereu, rămânem aceiași prieteni buni, dar și aceleași persoane discrete cu viața lor personală. Astfel că aceasta este singura dată când vom spune ceva despre acest subiect.Vă mulțumim că înțelegeți această alegere. Există dragoste după iubire”, a scris Cornel Ilie pe Facebook.

Într-un interviu în urmă cu câțiva ani, Cornel Ilie a povestit cum a cunoscut-o pe Eliza.

"Pe Eliza am văzut-o pe stradă. M-a făcut să tresalt şi să întorc capul după ea, însă asta a fost tot atunci. Ceva mai târziu am revăzut-o şi atunci am găsit-o. Mi-a fost uşor cu Facebook-ul. Am cerut-o de soţie tot pe stradă, în locul unde ne-am întâlnit. Este o intersecţie micuţă. Îmi aduc aminte că era ziua mamei mele. I-am zis să facem o poză, pe stradă acolo, dar eu am filmat momentul, pentru că am zis că aşa ceva trebuie să-mi rămână amintire", a spus artistul.

Cornel Ilie și Lidia Buble:

Lidia Buble și Cornel Ilie

NzJlYWEyMjc2ZWE5ZWU0OTc3MzY4ZTgzM2Rm.thumb

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro