Nepoata lui Elizabeth Taylor pe nume Naomi Wilding a avut o relație foarte specială cu bunica sa, Elizabeth Taylor.

Celebra Elizabeth Taylor a scris istorie cu roluri emblematice precum Cleopatra din filmul omonim sau Maggie Pollit din „Pisica pe acoperișul fierbinte”.

Elizabeth nu era recunoscută doar pentru talentul ei, dar și pentru frumusețea ei și mai ales pentru ochii de o culoare specială: albastru-violet, fiind poreclită ,,femeia cu ochii violet".

Nepoata sa este singura care i-a moștenit culoarea specială a ochilor, deși a fost căsătorită de 7 ori și a avut 4 copii, 10 nepoți și 4 strănepoți. Naomi deLuce Wilding, în vârstă de 44 de ani, este în prezent editor de modă la o cunoscută publicație de fashion. Împreună cu soțul ei, Anthony Cran, Naomi deține o cunoscută și apreciată galerie de artă din Los Angeles, The Wilding Cran Gallery.

hepta 809923

profimedia 0307819254

Sursa foto Elle

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro