Raluca Podea, fosta iubită a lui Florin, este cea care a stârnit un nou scandal în jurul familiei Pastramă și totodată un val de controverse. Acuzată de Brigitte că a hărțuit-o, cu dovezi clare printre care și un mesaj vocal cu vocea Ralucăi, fosta iubită a lui Florin, Raluca Podea, a avut o intervenție telefonică în cadrul emisiunii Xtra Night Show pentru a clarifica lucrurile.

În acel moment spiritele s-au încins iar Brigitte a ,,luat foc" ridicându-se de pe canapea. Familia Pastramă a părăsit cu circ emisiunea, în direct.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro