Bianca Drăgușanu a fost din nou bătută crunt de soțul său. În imaginile apărute în spațiul public, se deplasează cu dificultate, fiind sprijinită chiar de Bodi. Cu o stare generală extrem de proastă și ochiul vânăt, Bianca Drăgușanu abia reușește să meargă.

Întreaga opinie publică dar și jurnaliștii de monden au fost șocați de cele întâmplate, dar și de atitudinea Biancăi, care nu a apelat la autorități.

„De aseară, de când am văzut imaginile pe tabloidul numărul 1, Cancan.ro, am încercat să caut o explicație și nu am găsit-o, pentru că Bianca nu este la primul astfel de episod, știm bine că a mai primit lovituri de la acest Alex Bodi, s-a măritat cu el, a divorțat de el, a mai primit bătăi de la el și tot s-a împăcat și treaba de aseară chiar a pus capac, pentru că, după ce o vedem cu ochii vineți, abia ținându-se pe picioare, schingiuită timp de cinci ore, după cum scriu colegii noștri de la Cancan.ro, culmea, o văd pe Bianca tot în compania lui Alex Bodi, cel care o susține, de altfel, să meargă” a comentat Marius Niță în cadrul emisiunii GÂNDUL LIVE.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro