Lipsindu-mi o copertă la Tabu, am inventat povestea de dragoste dintre Anda Adam şi Cătălin Botezatu. Foştii lor parteneri — Bianca Drăguşanu şi Victor Slav — se cuplaseră şi urmau să se căsătorească, aşa că de ce nu s-ar fi răzbunat şi ei, alcătuind un cuplu inedit!

Anda şi Cătălin, care, oricum, aveau şi acelaşi PR iscusit, s-au dovedit nişte actori foarte buni, iar vestea a ajuns pe coperta revistei pe care o conduceam.

Apoi, chiar au continuat povestea pe cont propriu o perioadă…

Sursa foto: Mediafax

(Confesiunile unui bucătar
pervers - Dan Silviu Boerescu)

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro