Mădălina Ghenea, actrița româncă în vârstă de 31 de ani, a electrizat publicul când și-a făcut apariția pe covorul roșu, la premiera "Amants" (Lovers), de la Festivalul de Film de la Veneția ce se desfășoară în perioada 2-12 septembrie. Madălina a arătat spectaculos într-o rochie roșie, transparentă, lungă, cu un decolteu adânc și crăpătură pe picior.

Mădălina are o fiică, Charlotte. Împreună locuiesc în Milano, Italia, țară în care s-a mutat la începutul frumoasei cariere de model. Ghenea a fost supranumita "Sophia Loren a zilelor noastre" devenind foarte cunoscută după relația cu Gerard Butler.

Mădălina explicat într-un interviu recent de ce este singură: "Personal, aș prefera să îmbătrânesc singură decât în ​​compania oricărui bărbat pe care l-am întâlnit până acum. Nu mă simt singură, incompletă sau neîmplinită, dar nu vorbesc despre asta. Se pare că îi enervează pe oameni – în special pe bărbați."

madalina ghenea festivalul venetia rochie rosie

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro