De zeci de ani Silvia Dumitrescu se menține la fel de veselă și de activă. Nici anul acesta nu s-a lăsat mai prejos, chiar dacă are 60 de ani și este pandemie.  Silvia a țopăit cu zâmbetul pe buze pe ritmurile teraselor din Vama Veche.

Pe pagina sa de Facebook Silvia și-a încântat toată vara fanii cu poze în care arată cât de mult se distrează la mare, alături de prieteni și soțul său.

plaja

     image00106                    vama veche
 
image00074 scaledSurse foto Ciao, Silvia Dumitrescu

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro