Celebrul actor Antonio Banderas a ieșit pozitiv la testul pentru Coronavirus chiar de ziua lui de naștere! Astfel a fost nevoit să o petreacă în carantină de unde a adresat mai multe mesaje fanilor din lumea întreagă, prin intermediul conturilor de socializare. Artistul a scris:

,,Mă simt relativ bine, doar un pic mai obosit ca de obicei", și a confirmat că are deja simptome, menționând că este încrezător într-o însănătoșire rapidă.

Cele mai cunoscute filme din palmaresul său sunt "Masca lui Zorro" și "Desperado".

antonio banderas

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro