Cum se făceau pricomigdalele în 1934...

Pricomigdale

„Se freacă spuma de la un albuș cu 100 grame zahăr, se stoarce în ea treptat zeama unei lămâi și se amestecă până ce compoziția se îngroașă. Apoi, se adaugă 140 grame migdale, tăiate pe lung, amestecându-se ușor; se formează turtițe mici care se așază pe o tavă unsă cu ceară sau pe buline și se coc la foc slab.”

ALTĂ VARIANTĂ. Delicatele fursecuri rotunde suportă și imixtiunea a fulgilor de cocos sau a zecilor de feluri de nucă din lumea largă, însă, dacă ar vrea să-și impresioneze oaspeții prin originalitate, Bucătărescu ar pune fructe micuțe de goji sau merișoare.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro