Sosul de vin merge de minune cu peștele la grătar!

COD LA GRĂTAR CU SOS DE VIN

Ingrediente pentru o porție:

180 grame cod alb
3 roșii mici
1/2 pahar vin alb
5 linguri făină
1 cub unt
sare, piper

Mod de preparare:
Peștele dat cu sare se frige pe grătar, pe ambele părți. Separat, se topește într-o tigaie cubul de unt, se adaugă făina și roșiile tocate fin, apoi se toarnă vinul. Se condimentează după gust cu puțină sare și piper. Se ține la foc mic, amestecând mereu până când compoziția devine un sos omogen. Codul prăjit pe grătar se ornează cu sosul obținut și se servește cald, de preferat imediat după preparare.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro