O soluție gastronomică menită să pună în valoare un pește cu carne foarte gustoasă!

PĂSTRĂV ÎN FRUNZE DE HREAN

Ingrediente (pentru 4 persoane):

4 păstrăvi de mărime medie
8-10 frunze de hrean, cele mai mari de care puteți face rost
1 kilogram de cartofi
20 grame unt
1 legătură de pătrunjel
sare și piper

Mod de preparare:
Se curăță peștele, se condimentează și se înfășoară în frunzele de hrean în totalitate, făcându-se un fel de pachețele (așa cum, în locuri exotice, se procedează cu peștele pus la grătar în frunze de banan). Se pune pe grătar și se lasă până începe frunza să se ardă, apoi se întoarce și pe cealaltă parte.
Cartofii se curăță, se taie cuburi, se pun la fiert cu sare. Când sunt fierți, se așază pe farfurii, se adaugă cam 5 grame de unt și puțin pătrunjel verde tocat mărunt. Pe aceeași farfurie, lângă cartofi se așază și peștele de pe grătar. Se decojesc frunzele de pe pește și se servește cu mujdei de usturoi!

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro