Un fel de mâncare rustic, nemaipomenit de gustos!

OCHIURI ÎN CIUPERCI

Ingrediente:

2 ciuperci mari
2 ouă
sare
piper
ulei de măsline
fulgi de parmezan (opțional)

Mod de preparare:
Se aleg 2 ciuperci mari, se curăță, se spală și se îndepărtează cozile (care pot fi folosite apoi la o tocăniță cu ceapă). Se ung cu ulei de măsline pe exterior și se așază într-o tigaie nonaderentă la foc iute. Se sparge cu grijă câte un ou în fiecare ciupercă, se sărează, se piperează și se stropesc cu câteva picături de ulei (un spray cu ulei ar fi ideal) și se acoperă cu un „clopot” (capac). În 4-5 minute, veți savura cele bune ochiuri pe care le-ați mâncat vreodată…

Se pot face, în folie de aluminiu, și pe grătarul bine încins, după cum aceste „cuiburi” gustoase ppt fi potopit cu brânză rasă sau fulgi de parmezan.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro