Marinada se poate aplica și păsăretului, cu rezultate savuroase!

PUI CU CIMBRU LA GRĂTAR

Ingrediente:

4 pulpe de pui
2 linguri de cimbru tocat sau uscat
3-4 căţei de usturoi
3 linguri de ulei de măsline
1 lingură de sare
zeama de la o lămâie

Mod de preparare:
Se prepară marinada astfel: într-un bol se toarnă uleiul, zeama de la lămâie, cimbrul, usturoiul pisat şi sarea. Se amestecă toate ingredientele. Se spală pulpele de pui şi se introduc în marinadă, astfel încât să fie cât mai mult acoperite de aceasta. Se acoperă cu o folie de aluminiu sau cu un capac şi se lasă 4 ore la frăgezit, în frigider. Această reţetă este mai gustoasă dacă este preparată pe grătar, la o ieşire în aer liber. Se lasă la prăjit aproximativ 30 minute, 15 minute pe fiecare parte. Se servesc calde, cu garnitură de cartofi prăjiţi şi salată turcească geagic sau sos grecesc tzatziki.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro