Cu toată arșița de afară, e sezonul grătarelor!

COASTE DE PORC CU GHIMBIR LA GRĂTAR

Ingrediente:

2,5 kilograme coaste de porc
3 centimetri bucată ghimbir tocat
2 cepe tocate și procesate cu un blender până se fac piureu
8 căței de usturoi tocați
1 cană sos iute de ardei roșu
1 lingură miere
2 linguri sos soia
3 linguri ulei de susan
1 linguriță piper negru

Mod de preparare:
Când coastele nu sunt separate, faceți asta tăind carnea dintre oase. Se așază apoi într-o oală mare.
Se amestecă toate celelalte ingrediente într-un castron ca să se obțină o mixtură omogenă. Se toarnă amestecul peste coastele de porc, se acoperă și se lasă la marinat, în frigider, minimum 5-6 ore (preferabil, peste noapte).
Se prăjesc coastele, pe grătar, la foc mediu, 8-10 minute pe fiecare parte.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro