Este ideală ca garnitură pentru fripturi., dar mie îmi place s-o mănânc ca atare, cu pâine neagră sau prăjită înmuiată țărănește în ea!

SALATA DE ARDEI COPȚI CU ROȘII ȘI USTUROI

Ingrediente și mod de preparare:

Ardeii se coc și se curăță de pieliță. Se ia o roșie mare și se curăță și ea de pieliță, după care se toacă în cubulețe mărunte. Se curăță câțiva căței de usturoi (după gust) și se pisează ca pentru mujdei. Fâșiile de ardei copți se amestecă împreuna cu cubulețele de rosii, cu usturoiul pisat și se asezonează cu sare și piper, după care se adaugă foarte puțin ulei și oțet în funcție de gustul fiecăruia. O frunză de busuioc verde nu are cum să strice nici ea!

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro