Nu e o mare filosofie să prepari bunătăți folosind doar câteva ingrediente!

PIEPT DE PUI LA GRĂTAR

Ingrediente:

piept de pui
sare, piper după gust
boia de ardei iute
10 grame unt
1/2 lămâie

Mod de preparare:
Pieptul de pui se taie fileu. Se bate pentru a rupe fibra. Se condimentează după gust. Se așază pe grătarul încins. Nu se folosește ulei sau unt pentru prăjit. Dacă grătarul este suficient de încins, carnea nu se va lipi. Se lasă 2 minute pe o parte și încă 1 minut pe cealaltă parte. În acest fel, veți obtine o carne moale și zemoasă. După ce carnea a fost luată de pe grătar, se poate dichisi cu puțin unt. De asemenea, un pic de zeamă de lămâie proaspăt stoarsă nu strică!

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro