Secretul unui grătar reușit stă și în calitatea baițului în care e lăsată carnea la fezandat!

CEAFA BRUNĂ LA GRĂTAR

Ingrediente:

7-8 bucăți de ceafă de porc
2-3 căței de usturoi
1 pahar bere neagră
1 pahar vin roșu
puțin untdelemn
1 lingură miere de albine
sare, piper, cimbru

Mod de preparare:
Din ingredientele de mai sus se face un baiț în care se ține carnea 5-6 ore. Se scoate carnea și se lasă pe un șervet să se scurgă, după care se pune pe grătarul bine încins. Se servește cu diverse salate.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro