Cel mai savuros „buzunar” - numai pentru gurmanzi rafinați!
MUȘCHI UMPLUT CU CIUPERCI
Ingrediente și mod de preparare: Se ia un mușchi frumos de porc și se bate ușor pentru frăgezire, apoi se pune în vin roșu cu cuișoare și alte condimente. Separat, curățăm 10-12 ciuperci de pădure și le spălăm în două-trei ape. Când mușchiul e bine fezandat, îl întindem, îl despicăm pe jumătate și umplem buzunarul astfel format cu ciupercile tăiate pe din două, câțiva căței de usturoi, puțin arpagic și o mână de brânză de oaie sărată. Stropim ingredientele cu ulei de măsline. Coasem buzunarul cu sfoară și dăm mușchiului astfel pregătit o pensulă cu ulei. Mușchiul se pune pe grătar și, după 15 minute, se întoarce pe partea cealaltă. Repetăm operația pentru încă 5 minute pe fiecare parte, ca să obținem „grătarul” de efect. Mușchiul se pune pe platou, înconjurat de cartofi țăranești și gogoșari roșii murați. Neapărat, alături, o bărdacă de vin roșu, Cabernet Sauvignon sau Merlot! Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro
Mușchi umplut cu ciuperci - cel mai savuros „buzunar”!
- Detalii
- Răzvan Grădinaru
- Fusion