Asta da rețetă de fusion!

PIEPT DE CURCAN CU COSTIȚĂ ȘI ANANAS

Ingrediente (pentru 4 porții):

2 bucăți piept de curcan
4 linguri ulei de măsline
sucul de la 1 lămâie
1 linguriță pătrunjel tocat
225 grame bucăți de ananas din conservă
6 felii de costiță
12 ciuperci

Mod de preparare:
Tăiați pieptul dezosat și curățat de pielițe în 12 bucăți. Amestecați uleiul cu sucul de lămâie și adăugați pătrunjelul. Turnați amestecul peste carne. Scurgeți bucățile de ananas.
Tăiați feliile de costiță în jumătate și înfășurați câte o bucățică de costiță în jurul fiecărei bucăți de carne. pe Formați frigărui, alternând bucățile de carne cu ananasul și cu cele 12 ciuperci. Ungeți totul cu restul de ulei. Lăsați pe gratar 10-15 minute, până se pătrunde bine.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro