Vara, dacă ai o mică grădină de legume, e minunat să te duci și să culegi tot ce e proapăt de acolo. Dacă ai și niște ciuperci la dispoziție, cu atât mai bine! Iese o salată grill savuroasă!

SALATĂ GRILL

Ingrediente:

4 ardei kapia
1 dovlecel
1 vânătă
4 ciuperci
1 ceapă de apă
prumb de copt (opțional)
sare de mare
piper proaspăt măcinat
ulei extravirgin de măsline
oțet balsamic

Mod de preparare:
Se taie dovlecelul și vânăta felii, ardeii kapia se feliază în patru, ceapa în sferturi și se pun pe grătar alături de ciuperci. Se întorc pe toate părțile (atenție, să nu se piardă zeama din interiorul ciupercilor!). După aceea, se decojesc ardeii și se taie în bucăți mari. Se pun apoi pe o farfurie mare, se adaugă sare, piper și se stropesc cu ulei de măsline și otet balsamic. Se servește salata cu pâine prăjită.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro