După ceafă, pulpă și costițe, nici cotletul nu e de ignorat, mai ales dacă este preparat cu multă inventivitate!

COTLET DE PORC MARINAT CU PORTOCALE

Ingrediente:

5-6 felii cotlet de porc
2 portocale
3-4 căței usturoi
sare și piper după gust

Mod de preparare:

Usturoiul pisat se amestecă cu zeama de la cele 2 portocale (se poate pune și un pic de pulpă), sare și piper. Se acoperă feliile de cotlet cu acest sos și se lasă la macerat 3 ore. Dupa 90 minute, se întorc feliile pe partea cealaltă pentru a fi pătrunse bine.
Se scot, se șterg cu un șervet de bucătărie și se frig la grătar pe ambele părți. Nu le țineți mult, pentru că se vor usca.
Se pot prepara câteva ciuperci proaspete: se spală și se păstreaza întregi. Într-o tigaie, se pune unt și se călesc ciupercile, adăugându-se sare și piper după gust. Când încep să se strângă, adăugați mărar verde tocat din belșug și mai lăsați câteva minute.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro