Tot ceea ce fac mexicanii este pasional sub semnul unei fiesta continue, iar această rețetă nu face nici ea excepție. Iar condimentele și dressingurile nu seamănă deloc cu ale noastre!

PORUMB ÎN
STIL MEXICAN CU BERE

Ingrediente:

4 porumbi de copt

  • grame unt frecat cu pudră de chili

4 linguri de maioneză

2 linguri smântână

1/2 linguriță sare

2 lingurițe boia dulce

zeama de la 1 lime

300 ml bere

Mod de preparare:

Înainte de a fi puși la copt, porumbii stau să se îmbibe cu bere timp de 60 minute. După ce se iau de pe grătar, se ung cu untul picant, apoi se tăvălesc prin smântâna combinată cu maioneză, se pudrează cu boia dulce și se stropesc cu zeama de lime.

O versiune incitantă de prezentare presupune învelirea porumbilor cu felii subțiri de bacon afumat peste care se picură suc de roșii picant concentrat.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro