Am o mare slăbiciune pentru femeile cu sâni bogaţi dar despre Adelina nu auzisem mai nimic. Ştiam doar, vag, că ar fi (fost) nevasta lui Liviu Vârciu, un fost membru al trupei LA. Când a venit la discuţia despre contract, mi-a spus că urma să divorţeze. Sincer, până atunci, nu eram deloc hotărât. Dar, imediat, mi s-a aprins un beculeţ!

– Uite, ştiu cum te vom poza. O să scot pe piaţă revista chiar în ziua în care vei avea tu înfăţişarea finală la tribunal. Pe copertă, vei fi topless, dar, în rest, vei purta rochia de mireasă. Altfel, nu facem nimic…

Adelina a cerut timp de gândire până a doua zi, dar m-a sunat după câteva ore şi mi-a spus că acceptă. Sunt nevoit să mă autocitez:
„…din fericire pentru bărbaţii din România”.

Vârciu nu a fost, însă, deloc fericit când a văzut coperta. Iată ce mi-a declarat pentru un interviu Tabu:

– Cum te-ai simţit când ai vazut numărul ăla de Playboy cu Adelina?

– Acum pot vorbi deschis despre asta. Atunci v-am înjurat pe toţi, pe tine în special. Mă durea foarte tare pentru că o iubeam mult şi eu am avut o problemă cu dezbrăcatul ei în revistă. Eu am luat-o de nouă, nu m-a interesat trecutul ei. Aşa că, în ciudă, când ne-am despărţit, ce putea să mă răneasca mai tare decât să se dezbrace în revistă?

(Confesiunile unui bucătar
pervers - Dan Silviu Boerescu)

Sursa foto: Adelina Pestrițu

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro