Când șunca și ciocolata se întâlnesc în bucătărie, iese o mică nebunie gastronomică!

ȘUNCĂ ÎN CIOCOLATĂ …FĂRĂ MENAJAMENTE!

Ingrediente:

7 felii de șuncă, prăjite pe grătar până devin crocante
240 grame fulgi de ciocolată demidulce

Mod de preparare:
În timp ce ciocolata se topește la bain-marie, fâșiile de șuncă se taie în bucățele mici, o treime din cantitate punându-se deoparte pentru decorare.
În sosul fin de ciocolată, se aruncă șunca mărunțită și se amestecă bine. Întreaga compoziție se pune într-o tavă protejată de hârtie de copt, iar șunca rămasă se presară neglijent deasupra. Cât timp ciocolată e încă în stare lichidă, se presează bucățelele de șuncă cu degetele umezite, pentru a adera la suprafața ineditei combinații. Tava se pune la frigider pentru 30 de minute, iar rezultatul se taie în bucățele mici, ca de… ciocolată.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro