O rețetă mai puțin obișnuită însă absolut savuroasă!

PUI PICANT CU CIOCOLATĂ ȘI CAFEA

Ingrediente:

2 linguri cafea boabe
2 linguri ciocolată mărunțită
1 lingură sare
1 lingură zahăr brun
1 linguriță pudră de chili
1 lingură ulei
4 piepți de pui dezosați.
Sosul:
2 roșii mărunțite
1 avocado
1 ceapă verde
1 lingură coriandru
1 lingură usturoi preset
¼ cană fulgi de ciocolată demidulce
1 linguriță suc de lămâie

Mod de preparare:
Grătarul se încinge la 218 grade Celsius, iar o tavă de copt se unge bine. Boabele de cafea, ciocolata, sarea, zahărul brun și pudra de chili se amestecă bine. Carnea se unge cu ulei apoi se tăvălește în mixul de cafea și se aranjează în tava de copt. Se ține pe grătar 20-25 de minute până devine suculentă. Între timp, se prepară sosul, combinând roșiile, miezul de avocado, ceapa, coriandrul, usturoiul, fulgii de ciocolată și sucul de lămâie într-un bol.
Pieptul de pui, înecat în sos, se aranjează pe un platou și se mănâncă alături de fasole boabe sau orez.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro