Un deliciu spectaculos, neobișnuit, savuros:
CIUPERCI CU BRÂNZĂ ALBASTRĂ ȘI CIOCOLATĂ ALBĂ

Ingrediente:

18 ciuperci mari
6 fâșiuțe de bacon rumenite
1 ceapă tăiată fin
240 grame brânză topită
1/3 cană parmezan
¼ cană firimituri de brânză albastră
½ linguriță praf de usturoi
30 grame fulgi de ciocolată albă
2 lingurițe ulei de măsline

Mod de preparare:
Se încinge grătarul bine. Pe o tavă unsă cu ulei, se aranjează pălăriuțele de ciuperci bine spălate și scurse de apă. Într-un bol, se amestecă brânza topită, baconul tăiat bucățele, ceapa, parmezanul, brânza albastră și praful de usturoi. Cu o linguriță, se umple fiecare ciupercuță cu acest amestec, peste care se presară fulgi de ciocolată. Apoi, se scot ciupercile din tavă și se înșiră pe grătar, unde vor sta doar 1-2 minute, până când ciocolata începe să se topească. Ciupercile se lasă apoi să se odihnească 3-4 minute, după care, călduțe încă, sunt bune de servit.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro