O delicatesă din trapeza mânăstirii:

ARDEI UMPLUȚI CU URDĂ ȘI MĂRAR

Ingrediente:

2 ardei grași
8 linguri urdă
1 legătură de mărar verde
sare
piper

Preparare: Taie capacul ardeilor, curăță-i bine de semințe și spală-i.
Lasă-i să se usuce iar, între timp, prepară umplutura.
Amestecă urda cu mărarul și asezonează totul cu sare și piper, după gust.
Umple ardeii și servește-i imediat.
Poți înlocui urda cu brânză de vaci, presărată cu boia dulce.
De asemenea, poți tăia ardeii și pe jumătate și abia apoi îi poți umple, astfel încât să îi poți mânca mai ușor.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro