Un deliciu vechi dar care nu își pierde niciodată savoarea:

SUPĂ-CREMĂ DE CIUPERCI CU NUCĂ

Ingrediente:

500 gr ciuperci (1/2 pleurotus și 1/2 champignons)
1 păstârnac
1 morcov
1 ceapă
2 cartofi
1 căpățână de usturoi
5 linguri de ulei de măsline
1 lingura rasă de cimbru
sare
piper

Preparare: Curățăm cartofii, morcovul și păstârnacul, le tăiem cuburi și le punem în apă cu puțină sare spre fierbere, vreme de 20 de minute. Spălăm ciupercile, le tăiem și le călim împreună cu ceapa tăiată mărunt în puțin ulei de măsline. Apoi, adăugăm sarea, piperul, cimbrul și usturoiul și le mai lăsăm timp de 5 minute. Pasăm ingredientele și mai adăugăm puțin ulei de măsline. Servim o porție de supă-cremă de ciuperci cu miezul de la o nucă și crutoane.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro