Cu un borș adevărat de ciuperci toți suntem datori măcar o dată!

CIORBĂ DE CIUPERCI

Ingrediente:

400 gr ciuperci
3 linguri ulei de măsline
2 cepe
3 morcovi
1 păstârnac
2 ardei
sare
1 legătură leuștean
suc de roșii
borș

Preparare: Se curăţă ceapa, morcovul, păstârnacul, ardeiul, se toacă şi se pun la fiert cu un praf de sare şi puţin ulei. Legumele se lasă la fiert un timp la foc potrivit, apoi se adaugă ciupercile spălate şi tăiate fideluţă.
După 30 de minute, se adaugă suc de roşii, apoi borşul după gust. Se sărează după gust, iar la final se adaugă leuşteanul tocat. 

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro