O rețetă cu un gust aparte, făcută lent la cuptor!

CARTOFI LA CUPTOR ÎN CRUSTĂ DE MĂLAI

Ingrediente:

6 cartofi medii

1 mână de mălai

rozmarin

sare

ulei de măsline

piper

1 căpățână de usturoi

Preparare: Curățăm cartofii de coajă, îi spălăm bine și îi tăiem cubulețe, apoi îi punem la fiert în apă cu sare. Îi lăsăm vreme de 10 minute, apoi îi scurgem de apă. Încingem uleiul de măsline și adăugăm usturoiul feliat și rozmarinul. Le lăsăm pe foc timp de 1 minut. Cartofii îi punem într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Peste ei adăugăm uleiul, rozmarinul și usturoiul. Presărăm o mână de mălai, amestecăm bine și dăm tava la cuptor vreme de 30 de minute, după ce am încins cuptorul. Din când în când, amestecăm în cartofi pentru a se rumeni pe toate părțile.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro