...Cine spune că rețetele de Post nu au gust?!?

 BUDINCĂ DE CARTOFI

Ingrediente:

600 gr cartofi

2 cepe potrivite

100 ml ulei

2 linguri făină

sare

piper negru măcinat

2 căţei de usturoi pisați

Preparare: Se fierb cartofii curăţiţi de coajă şi ceapa tăiată mărunt. Se face un piureu în care se adaugă ulei, sare, piper negru, făină. Compoziţia obţinută se toarnă într-o formă unsă cu ulei şi tapetată cu pesmeţi. Se coace la cuptor la foc potrivit. Budinca bine coaptă se presară cu usturoi pisat şi se serveşte fierbinte.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro