Uneori, mi se face dor de bucatele ciobănești, gătite ca la stână! Iată un exemplu nemaipomenit de gustos:

BULZ CU CIUPERCI
Ingrediente:

250 g ciuperci (gălbiori, ghebe, hribi etc.)
3 ouă
200 gr brânză de burduf
300 gr mălai
1 l apă
sare
200 gr unt
ulei

Preparare: Într-o tigaie se adaugă puțin unt și ciupercile tăiate în felii. Se lasă să se prepare bine și se asezonează cu sare și piper. În altă tigaie, se prepară ouă ochiuri.
Se face o mămăliguță tradițională, apoi se porționează în boluri și se amestecă cu unt și brânză de burduf.
Se așază, apoi, toate preparatele pe farfurie și se presară cașcaval deasupra fiecărui ochi și bulete de mămăliguță.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro