UPDATE: Soțul Andreei Esca, omul de afaceri Alexander Eram în vârstă de 50 de ani, a fost confirmat cu Covid-19 la scurt timp după soția sa. Din păcate, starea sa s-a deteriorat brusc, fiind transferat alături de soția sa la Spitalul Monza din Capitală, la secția de Terapie Intensivă, la această oră fiind intubat. (Sursa)

Andreea Esca, cea mai cunoscută vedetă Pro TV, a participat la o petrecere organizată cu ocazia inaugurarii resortului Novum by the Sea, desfășurată pe plajă. Acolo au fost prezenți peste 50 de invitați iar mulți dintre aceștia nu au respectat regulile pentru prevenirea infectării cu Covid-19.

Infectarea cu Coronavirus se presupune că a avut loc la acest eveniment. În ultimele ore mai multe publicații au titrat faptul ca Andreea Esca se află printre mai multe vedete confirmate pozitiv în urma testarii.

Până acum postul de televiziune nu a transmis un comunicat oficial în acest sens. Însă medicul care a testat-o a confirmat pentru CanCan.ro rezultatul.

Conform Huff.ro, în acest moment vedeta este internată într-un spital privat, sub atenta supraveghere a medicilor și păzită de mai multe gărzi de corp.

Sursa foto: Facebook Andreea Esca
iulie 2020

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro