Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr. nu a fost foarte des expusă în mass-media de către părinții săi, care au preferat să păstreze anumite limite, iar copilul lor să crească în intimitatea mediului familial.

Acum însă, Violeta are 14 ani și s-a transformat într-o domnișoară frumoasă, spontană și carismatică. Împreună cu mama sa a participat la un eveiment monden, ocazie cu care a stat de vorbă cu reporterii, dând șansa publicului de a o cunoaște.

”Mama mi-a dat multe sfaturi… cel mai prețios? Mi-a spus să fiu eu însămi și tot timpul ascult sfatul ăsta. Niciodată nu mă las influențată de alte persoane, sunt mai mult un lider, să spun, decât un follower.

Prima dată când am văzut-o la TV m-a șocat foarte tare. Nu știam, nu eram conștientă de faima ei sau de faptul că este atât de cunoscută. Am fost emoționată și mândră că mama este atât de populară, sunt foarte mândră de tot ce face.

Nu mi-a ascuns niciodată chestia asta, dar nici nu a zis niciodată: Eu sunt persoana asta și mă definesc prin jobul meu și prin faptul că am atâția followeri sau sunt populară, ci: Mă definesc prin ce fac eu, acțiunile mele. Așa am ajuns eu foarte mândră de mama”, a spus Violeta, despre Andreea Marin.
Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro