Florin Călinescu a anunțat că a încheiat colaborarea cu managementul postului de televiziune Pro Tv și implicit nu va mai face parte din juriul emisiunii ,,Românii au talent".

Vedeta a făcut anunțul pe pagina sa de Facebook. Redăm mesajul postat de Florin Călinescu:

"Cu oarecare părere de rău, vă anunț ca renunț la colaboarea cu actualul manegment al PRO tv. Deci, si la ”Românii au talent“.
 Detalii, mai încolo.
Vorbesc ca fondator. 1 dec. 1995"

Pro TV, prima reacţie după ce Călinescu şi-a anunţat plecarea:

"Nu putem comenta cu privire la postarea făcută de domnul Florin Călinescu, pe pagina lui personală de Facebook.

Ca în fiecare an, este perioada negocierilor pentru membrii juriului Românii au talent.

Odată ce acestea se vor încheia, publicul emisiunii se va bucura de începerea filmărilor pentru un nou sezon al celui mai iubit show de entertainment din România", au transmis reprezentanții Pro TV, potrivit click.ro.

Sursele CAPITAL au povestit, în exclusivitate, de ce a ales Călinescu să părăsească val-vârtej PRO TV-ul. Unul dintre motive ar fi că acesta s-ar fi afla într-un dezacord total cu managementul.

„Zicea de Cesnavicius (Aleksandras Cesnavicius – CEO PRO TV) că poate să fie maxim fotbalist, nu manager de televiziune. Adică fotbalist de divizia B”, au spus sursele Capital. (n.r. fotbalistul Justas Cesnavicius de la FK Silas/Lithuania).

Sursa citată a explicat că supărarea lui Florin Călinescu era maximă și că se plângea de calitatea producțiilor, a marketingului, pe lipsa de identitate a stației. „Spunea că oamenii sunt demotivați și că nu mai au filozofie de lideri”, a punctat sursa menționată pentru Capital.

Indiferent care sunt motivele care au dus la plecarea lui Florin Călinescu, un lucru e cert. Pierderea este uriașă pentru PRO TV, mai ales că acesta era un personaj emblematic pentru postul privat de televiziune.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro