Apelul lui Ioniță de la Clejani la numărul de urgență 112 a avut loc Duminică seara, în jur de ora 22.30, după ce un scandal care a izbucnit cu fiul său a degenerat. Se pare că cei doi au început conflictul într-un restaurant din capitală, apoi Ioniță s-a deplasat la casa sa și a Vioricăi.

La casa Clejanilor a ajuns și Fulgy, care până la urmă și-a lovit tatăl cu pumnul, iar acesta a fost nevoit să sune la 112.

Două echipaje de Poliție, de la Secția 12, s-au deplasat la fața locului.

Potrivit unor Antena 3, se pare că, la momentul agresiunii, Fulgy se afla sub influența unor substanțe interzise.

Iată comunicatul Poliției:

”În seara de 04 iulie 2021, în jurul orei 23.30, un bărbat a sesizat, prin apel 112, că a fost agresat de către un membru al familiei. 

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 12, care au declanșat verificări.

Persoana în cauză a refuzat sa depună plângere.

Cercetările sunt continuate de Secția 12 Poliție, din oficiu, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie (în modalitatea loviri sau alte violențe)”, se arată în comunicatul Poliției. 

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro