La o emisiune TV, Ministrul Educației Sorin Cîmpeanu a povestit că a aflat exact ce s-a întâmplat în cazul elevului care s-a aruncat pe fereastra școlii, chiar de la elevi ai școlii în cauză. Se pare că băiatul este de mult timp hărțuit de colegii săi. ,,Ultima ispravă", dupa cum povestește Sorin Cîmpeanu, a fost chiar înainte să sară pe fereastră. I-au căzut ochelarii iar colegii i-au strivit, când băiatul a vrut să îi ridice.

Ministrul Educației a fost întrebat ce va face în privința bullying-ului din școli. Sorin Cîmpeanu a spus că se vor angaja consilieri psihopedagogici în fiecare școala.

De asemenea, pentru prima oară Ministrul Educației duce problema bullying-ului la alt nivel, mai profund: ,,Este nevoie de Educație Parentală!"

Iată toate detaliile, povestite chiar de Ministrul Sorin Cîmpeanu care a spus că Luni va trimite Corpul de Control la școala George Bacovia din București.Citește și:

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro