Designer-ul Iulia Albu a vorbit deschis într-o emisiune TV despre presupusa relație pe care a avut-o cu Cristi Borcea.

Cuplul Cristi și Mihaela Borcea au fost nașii de cununie ai Iuliei Albu, când acesta s-a căsătorit cu Mihai Albu.

La momentul respectiv a existat zvonul unei relații intime între Iulia și nașul Cristi Borcea.

Întrebată acum, în emisiunea „La Măruță", despre acest lucru, Iulia Albu a lăsat să se înțeleagă că ceva a fost:

,,Într-adevăr, a existat ceva acolo, dar nu vreau să intru în detalii pentru că nu îmi place. Au fost nişte lucruri care în mod cert s-au întâmplat. Mie îmi plac alt tip de bărbați, culți, eleganți.

Eu cred că ţine de verticalitatea fiecăruia să întrerupă anumite legături atunci când lucrurile depășesc o anumită graniţă. Au existat nişte lucruri care m-au îndepărtat foarte mult de ei, și de el și de Mihaela. Oricum, e bine că și-au dorit altele", a adăugat Iulia.

Eu prefer să nu vorbesc de acest subiect. Evident că au existat nişte lucruri care m-au făcut pe mine să mă distanțez de ei. Totuși, spre norocul meu, am avut și altă pereche de nași, așa că Mikaela are niste părinți spirituali. Cristi și Mihaela au fost clienții tatălui meu de foarte mult timp și erau prieteni comuni pentru mine și Mihai‘, a precizat Iulia.

Cum se spune, mai este nașul meu? Nu mai e, am divorțat. Ba este pe viață. Vreau să vă spun ceva, îmi place mult cum arată această familie. Este o familie foarte unită. Dar să știi că nu am mai vorbit de foarte mult timp. La un moment dat ne-am certat foarte mult. Valentina este o femeie foarte frumoasă, ține la familia ei. Ei sunt diferiți, dar sunt cumva așa împreună. (…) Cele două micuțe sunt foarte cute, chiar a trecut mult timp până le-au expus’, a spus Iulia Albu.

Criticul de modă a dezvăluit faptul că Mihaela și Cristi Borcea au fost clienți ai tatălui ei, dar și prieteni comuni pentru ea și Mihai Albu, astfel au ajuns să le fie nași de cununie.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro