Alex Velea a lansat o melodie nouă cu Florin Salam. Este vorba de o manea care a adus fanii în extaz. Videoclipul a strâns deja zeci de mii de vizualizări!

Alex Velea i-a adus împreună pe Jianu, Rashid, Arkanian, Jon Băiat Bun, Jo Klass și Florin Salam. În videoclip, alături de Alex Velea, de gașca sa „Golden Gang” şi de Florin Salam, apare şi Antonia.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro