Fiica Madonei promovează o nouă modă și anume purtarea și expunerea părului nedorit de pe corp, fără nici o jenă. Astfel, în ultimele luni, Lordes Leon, fiica în vârstă de 23 de ani a cântăreţei, a mers la plajă, la shopping dar și la ședințele foto speciale, neepilată. Madonna a fost cea care le-a încurat pe femei dintotdeaună să îşi iubească corpul, cel cu imperfecţiuni, cu vergeturi, chiar şi părul din anumite zone ale corpului, cum ar fi axila.

Madonna a fost cea care a apărut mai întâi neepilată la subraţ, iar fiica sa i-a fost urmat întocmai modelul, de ani de zile. Din adolescenţă Lourdes Leon şi-a făcut apariţia la evenimente cu păr pe picioare sau la subraţ.


Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro