Cătălin Moroșanu s-a întors de curând din republica Dominicană, unde a filmat pentru emisiunea Survivor. Astăzi însă, Poliția l-a prins băut la volanul mașinii sale, pe B-dul Decebal din București.

Cancan.ro dezvăluie că rezultatul Testului ar fi fost de 0,4 mg alcool pur în aerul expirat.

Luptătoul a primit sancțiuni dure pe loc, deși ar fi gesticulat nervos la un moment dat, semn că situația în care se afla nu era tocmai pe placul lui. Însă oamenii legii nu s-au lăsat intimidați și au aplicat legea.

Cătălin Moroşanu a fost amendat şi a rămas fără permis pentru următoarele 90 de zile.

Moroșanu a fost lăsat să plece după ce a semnat procesul verbal, însă nu la volan, ci doar ca un simplu pieton.

În anul 2017, Cătălin Moroșanu a mai avut probleme cu legea din trafic, la acel moment fiind prins de agenții de circulație circulând cu 110 kilometri pe oră, în satul Mărășeni, comuna Ștefan cel Mare, județul Vaslui.

“Era 7 dimineaţa şi, deodată, am văzut o maşină albă, neinscripţionată, cum întoarce pe linie continuă. A pus sirenele şi s-a luat după mine. Era Poliţia, m-a oprit în trafic pentru că aş fi avut viteză. Să vedem, să demonstreze. Nu îmi aminesc ce viteză aveam, nu ştiu dacă am permisul suspendat, să îmi trimită acasă procesul verbal să îl văd”, declara, în urmă cu aproape patru ani, Cătălin.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro