La cei 65 de ani ai săi, actrița italiancă Ornella Muti, marea frumusețe a anilor *70-*80, arată ca la cel mult 45 de ani. Ea este adepta frumuseții naturale și rămâne un simbol al frumuseții și naturaleții pentru fanii din întreaga lume. Cum reușește actrița să se mențină în formă?

De-a lungul carierei a jucat în peste 100 de filme, cucerind inimile a milioane de oameni. Ornella Muti a fost căsătorită de trei ori. În timpul căsătoriei cu chirurgul plastician Stefano Piccolo, actrița a născut trei copii: două fiice și un fiu, iar acum se bucură de trei nepoți.

Deși este deja bunicuță, actrița nu își trădează vârsta reală. Ea reușește să arate uimitor datorită stilului său de viață. Actrița efectuează în mod regulat exerciții fizice, nu consumă alcool, iar dieta ei include o mulțime de fructe și legume, în special, țelina.


Deși a avut un soț as în domeniu, Ornella Muti este un adversar al chirurgiei plastice și preferă să îmbătrânească în mod natural. Totuși, actrița acordă o mare atenție îngrijirii pielii. În „arsenalul” ei, se regăsesc numai cosmetice naturale, inclusiv produse hidratante și hrănitoare, seruri anti-îmbătrânire și creme pentru pleoape cu cofeină. În plus, actrița apelează la masajul facial și măștile bazate pe kiwi.

De asemenea, încearcă să nu exagereze cu makeup-ul, în viața de zi cu zi preferă produse și rujuri în nuanțe naturale.

,,Pentru mine, armonia cu sine este importantă, aceasta te schimbă uimitor. Frumusețea este ceva ce trebuie hrănit din interior, nu doar din afară. În caz contrar, te transformi într-un ambalaj frumos, fără umplere”, afirmă Ornella Muti.

Dieta Tisanoreică dezvoltata de celebrul nutritionist italian Gianluca Mech o dieta care se adreseaza tuturor persoanelor care doresc sa-si imbunatateasca stilul de viata, din punct de vedere alimentar si, implicit, tuturor persoanelor care doresc sa scape de kilogramele nedorite. Aceasta dieta este in mare voga printre vedetele din Italia si Statele Unite, Ornella Muti fiind una dintre marile vedete care au slabit cu ajutorul produselor recomandate de Dr. Mech.

Exista diete de 3 zile (care ajuta la eliminarea apei din organism ), diete de 6 zile (cu ajutorul carora putem pierde pana la 3 kg) si diete complexe de 20, 30 si 40 de zile (in acest caz se pot pierde mult mai multe kg, de la 5 kg pana la 15 kg, fara nici un fel de risc, din contra, produsele va vor ajuta sa va recapatati energia, puterea de concentrare si frumusetea corporală).

Cu ce se diferentiaza Dieta Tisanoreică fata de alte diete deja existente pe piata si care sunt beneficiile ei?

* Aceste produse au la baza ingredienti activi 100% naturali din plante, fiind constituite din minim 10 plante (in cazul decocturilor), vitamine, minerale, proteine si fibre.

* Foarte important este faptul ca produsele nu contin: alcool, zahar, conservanti, gluten.

* De asemenea, important este faptul ca aceasta dieta este una normoproteica si nu una hiperproteica (precum ceea ce gasim acum pe piata).

Avantajele Dietei Tisanoreică:

1 – deoarece este un produs constituit in mare parte din proteine, minerale, vitamine si fibre, nu permite pielii ca la o pierdere mare de greutate, intr-un timp atat de scurt, sa „se lase” (stim ca pielea este cel mai mare organ al corpului uman, si drept urmare un mare
consumator de proteine, minerale si vitamine);

2 – efectele ” de dupa” practic nu exista!! – dupa terminarea dietei corpul nu va suferi un soc ( revenind la forma de dinaintea inceperii Dietei Tisanoreică), isi va pastra forma obtinuta in urma dietei, asta tot datorita aportului bogat de proteine, ceea ce face ca pielea sa ramana ferma, elastica si tonifiata!

3 – scade colesterolul si trigliceridele (daca e cazul);

4 – creste potentialul intelectual astfel incat puterea de concentrare ajunge la cote maxime;

5 – trateaza indispozitia si reda tonusul, in acest mod energia revine;

6 – imbunatateste functiile hepato-renale;

7 – imbunatatateste starea de bine a organismului.

...În anul 1994, Ornella Muti a fost declarată cea mai frumoasă femeie din lume de către cititorii revistei Class. Frumoasă și celebră, actrița s-a făcut remarcată și a fost în atenția tuturor, nu doar pentru rolurile pe care le-a interpretat, ci și pentru aventura pe care a avut-o cu Adriano Celentano.

Adriano Celentano și Ornella Muti au trăit o iubire mistuitoare, dar relația celor doi a fost sortită eșecului și nu au rezistat prea mult timp împreună. În momentul în care s-a îndrăgostit de frumoasa Ornella Muti, Adriano Celentano era căsătorit cu Claudia Mori. Orbit de frumusețea actriței, cântărețul și-a părăsit soția și a ales ca o perioadă să se dedice relației pe care o avea cu Ornella Muti. Chiar dacă a fost părăsită public, Claudia Mori a încercat să îi găsească în permanență scuze soțului ei, așteptând ca acesta să se întoarcă la ea, lucru care s-a și întâmplat ulterior...

Cu toate că Ornella Muti a divorțat de soțul ei pentru Adriano Celentano, artistul nu a fost dispus să facă același lucru pentru ea. După o perioadă, acesta și-a cerut scuze public pentru situația neplăcută în care și-a pus familia și a decis să se întoarcă acasă…

Lara Bobescu

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro